Alene?

Akuratt nå så føler jeg meg helt alene i hele verden.

Du vet når du har planer og plutselig så blir ikke telefonen tatt og du sitter der og lurer på hva som skjer nå!? Det er ingen som ringer og den ene meldingen som har tikket inn var faktisk sendt feil, hvilken klisje.

 

 

 

 

9 kommentarer

Silje

18.feb.2011 kl.20:03

Been there!

Kathrine

18.feb.2011 kl.20:04

Uff stakkars, det er ikke gøy.

bella89

18.feb.2011 kl.20:12

Story of my life! Vet akkurat hvordan du har det!

Janne Smenes

18.feb.2011 kl.20:12

Den er litt kjip ja!:) Men da passer det vel å ønske deg en fortryllende helg,hehe,så blir det bitte-bitte-litt bedre håper jeg!:)

Singularity

18.feb.2011 kl.20:13

Det er sunt å være alene en gang i blant. Lag deg en kopp te, sett på en episode av en morsom serie og ring mormora di hvis du kjeder deg altfor mye. Ikke ta det så tungt, folk er alene mye mer enn du tror.

singularity.blogg.no

Linda Arrfjes

18.feb.2011 kl.20:35

Hehe, syns heller du skal se deg heldig som er vandt til å ha det på en annen måte :) Tror det er et par år nå siden noen andre enn moren min ringte meg.. x) Ikke at det gjør meg noe forresten, jeg vil jo ha det slik selv.. Men du er ihvertfall kjempeheldig som har mange venner som pleier å ville ha kontakt med deg og gjøre ting sammen med deg! Prøv å gjøre noe gøy i stedet for å tenke på at du er alene, kanskje alle vennene dine bare er utslitte etter ei hard uke? :o)

God helg!

endetiden

18.feb.2011 kl.20:36

Hei Marita! Til syvende og sist står vi ALLE alene. Rop på Jesus når live blir for tøft. Bor du i Bergen så er det nok av menigheter rundt om. nytt miljø nye venner ny start. Eller ut på byen til tomhetens verden! Valge er ditt og vi er alle alene om å ta det!

Singularity

18.feb.2011 kl.20:50

Endetiden:

Jenta er litt ensom, og løsningen din er å oppfordre henne til å pådra seg en psykose i tillegg? Har det noen gang falt deg inn at folk synes dere menighetsgjengere er en gjeng skumle, naive raringer?

Selv i mine mest ensomme stunder ville jeg aldri oppsøkt ei menighet. Ikke på grunn av religionen eller Jesus, men på grunn av at samtlige kirkegjengere jeg har møtt har skremt vannet av meg. Dere har det blikket, skjønner du. Dere ser ut som om dere er rusa, hele gjengen.

singularity.blogg.no

moci

19.feb.2011 kl.01:08

Kjem snart heim og tek vare på deg!!!

Skriv en ny kommentar

hits