helg?

Det er fredag, det er helg, jeg har kastet i meg fjordland lasagne (helt ok men litt lite ost), sett en eller annen piss film på tv4 og nå skal jeg legge meg. Sånn foregår forsåvidt hver fredag for jeg jobber seks dagers uke!! WHOOP WHOOP.. Trodde det på en måte skulle bli mer action på kveldene etter jeg sluttet som bartender og alkolist noe som höres helt bak mål ut men misforstå meg rett! Jeg orker ikke gå ut en fredag også opp å jobbe halv ti lördag, så har det faktisk blitt sånn at jeg ikke orker å gå ut lördag for så å bli bakfull min ene hel ledige dag söndag. Så med andre ord har jeg blitt super nerd! 
Hvorfor skriver jeg dette her, tenker du, jo ja nei du det vet ikke jeg heller Nå ruller jeg meg sammen i sengen og slår på ett avsnitt futurama.

imagine Χ♦♣   stiligt bilde av meg!


Happy weekend, i morgen skal jeg springe ned mot karl johan når arbeids dagen er avsluttet for en stooor kaffe og litt marita tid på zara.. 

Å JA By the way jeg hadde jo bursdag går og ble ung igjen, i den anledning fikk jeg av min kjäre elskede sambo en Calvin Klein ring som er super töff/stilig/rå/deilig/nikkel fri/sexy og deilig 4 retters middag på Dinner (min favvo restaurant når jeg leker rik). Når vi kom hjem hadde han laget parma ruller med mango, feta og noe annet gugg som knullet vilt i munnen, det ble servert vin og vist en spansk film. Queen bee loves it! 

Fred ut godt folk og nyt mens dere kan, vi lever faktsk bare en gang!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits