Oj der spiste jeg kake, IGJEN!?

oooops men når man er på besøk og det står kladdkake og pistasj is foran deg sier du nei da? Nei det er uhøflig!! Fysj og fy men nå er det tre uker til føste mai og jeg skal klare meg tre uker så sånn skal det være.
Jeg må bli flinkere! Jeg må!

I dag har jeg jobbet i barnehagen til Linnea, wow, not the job for me for å si det sånn. De er jo ekkelt søte og har helt fantastiske kommentarer men jeg tror det må karakteriseres som en ekstremt kjedelig jobb. Og jeg kan konstantere at det er faktisk litt gøyere å jobbe med voksne barn, da har man i alle fall hendene fulle til en hver tid! Skal jobbe på torsdag og fredag også så håper på en positiv utvikling! Etter det var vi hjemme hos Linnea & Angela og spiste middag, så Jonna på fire stjerners middag, norges hærligste og seff mitt favoritt program Paradise hotel! Jeg er hekta! Carl prøvejobbet hos oss og kom i Ed Hardy jeans (!?) vi vet jo alle at de ikke har den mest diskre designen. Han fikk ikke jobben for å si det sånn.


I morgen skal det grilles på høyt nivå! kokkos oljen skal tørkes støv av og hei hvor det går
så er jeg solbrent og glad:)                                                                                                                                                             
                               

                                  


Og ja så kommer Jannicke og Monica, til  Oslo imorgen. Jeg gleder meg så sinnsykt mye til å ta en pils og mase hull i hode på de. Wiiii:)

3 kommentarer

Julie

14.apr.2010 kl.15:11

Ååå skulle ønska eg var med dikka i byn óg! Rockeklubben! Kos dikka masse I love you guys <3 4 ever and ever lets make this last 4 eveeeeeeer! :)

marita

15.apr.2010 kl.00:11

Så kom da! er jo ikke værre enn å sette seg på busse! Gratis hotel her i hansbarliensgate! :)

Julie

15.apr.2010 kl.22:55

skulle såååå ha gjort det hadde eg hatt peng og skulefri!! satt meg på første buss! dritt... men i sommar! i sommar kjem eg :)

Skriv en ny kommentar

hits