Å løpe fra ridende politi = nada problemos!

Hatt en utrolig spennende dag.

Først husvask, check! (vindusvask er spennende)

Så skulle jeg gå ned til Angela for litt taco og tangerudbakken, not smart.. Jeg gikk meg noe så inni h... vill. Har fremdeles ingen anelse om hvor jeg gikk men etter en time fant jeg (eller Angela fant meg!?) mitt helt egne letemannskap. Angela var nok litt frustrert når jeg ringte 1000 ganger og ene gangen så forklarte jeg at det var en elg i en rundkjøring ved siden av ett skeivt glass hus. Jeg får ikke gå alene mer! Ser den faktisk, men gøy var det.

Også nå når jeg og Magne skulle gå hjem så ser vi hestepilitiet og stopper opp for å titte på fine hestene mens de prater med en liten dealer på "nye plata". Plutselig løper mannen og hestepolitiet kaster seg i galopp men smarte dealeren springer ned trappene ved oslo s. Den ene hestepoliti damen hopper av og løper etter. Da står hestepolitidame nr 2 igjen alene med to store hestepolitihester. Ikke smart! Hun klarte ikke å holde hestepolititihestene og lagde litt kaos kan du si. Da lurer jeg på er det feil av meg å ikke gå bort å tilby meg å hjelpe?


Nå skal jeg etter anbefaling fra Monica se The Blind side. Så nettop traileren og tror den kommer til å falle i smak.

Fred ut, Julie Susann

2 kommentarer

Monica

15.mar.2010 kl.00:29

Likte du den?

marita

17.mar.2010 kl.14:47

ja den var topp. Tror faktisk Tobias hadde likt den også er ikke så chick flick som jeg var redd for. Hun fortjente den oscaren hun fikk for den! syntes han skulle fått en han og faktisk.

Skriv en ny kommentar

hits