Jeg løy.....

Jeg har ikke sluttet helt i bar, nå skal jeg ned på Lættis og jobbe litt.Er bare en kveld i uken når det behøvs. Det er egentlig helt topp for jeg får sett stand up og og tjent penger samtidig. Ikke feil:) Ja og hvis jeg ikke hadde jobbet en fredag hva ville jeg gjort da, jooo vært glad marita++++. Og nå i denne sunne perioden i mitt liv så drikker jeg kun torsdager. (og ett glass vin på lørdager, men det er nå så)

I går var jeg å så Anne Kath Hærland sitt show, Gift men ingen fanatiker. Det var helt ok, jeg ble ikke overveldet for å si det sånn. Nesten litt trist at jeg de siste halvåret har sett så mye stand up at jeg har blitt gjerrig på latterutbrudd.                                                                                        
Jaja solen skinner i oslo, jeg får Tobias hjem noen dager på søndag. Og forhåpentligvis uten å jinxe det så skal jeg på ett jobbintervju på tirsdag som salgs assistent innen Bestseller. Det er en drøm for meg å få en sånn jobb, Ohh piss nervøs så happy tanker min vei tirsdag kl 11.15..

Her er ett show som jeg gleder meg superduperoverdosemasse til å se                                                                                                                                                                                     

Fred ut, Ann Lillian

2 kommentarer

Jannicke

12.mar.2010 kl.18:44

Eg ha sett "drit i å danse" to ganga faktisk. Ganske morsomt. Du kjem t å lika dama i leopardboblis fra loddiken;) Masse lykke t på jobbintervju!

marita

13.mar.2010 kl.17:26

Drit sjalu, hun kommer til oslo neste januar. Litt irri å måtte vente ett år men fyy så jeg gleder meg.

Skriv en ny kommentar

hits