Fra Brunette til blond, what to do?

Nå har jeg vært brunette i tre måneder men syntes at man skal være blond på sommeren, men lurer på om det er noe jeg gjøre hjemme selv?

       

Eller så kanskje jeg skal prøve å være brunette en sommer, å være brunette og brun...hmmmm...


Nå sitter jeg å skyper med Magne, han viser meg x-antall videoer fra you-tube. Vi gleder oss masse til han får besøk av Brede i helgen, og snowball party på Latter.. :)Ett lite glimt fra "hjemme hos" reportasjen til Magne:)!

Fred ut, Brita Lotte

4 kommentarer

Sandra

25.feb.2010 kl.01:10

jeg syntes det var fint jeg :)

dthituvy

25.feb.2010 kl.01:26

god natt :)

Just A Thought

25.feb.2010 kl.02:36

Du kan jo prøve å stripe det hjemme :) Hettestriping hjemme er ganske enkelt, men du må nesten ha noen til å hjelpe deg for ellers når du ikke de bakerste hullene :)

Jeg har gått fra brunette til blondine ett par ganger selv og striping er the way to go. Helfarging blir for tøfft og sliter veldig på håret..

Ina -Karma&Fashion

25.feb.2010 kl.07:50

IKKE strip det hjemme!! Blekingen du får i butikken er mye sterkere og hardere for håret enn den som blir blandet til i salong. Og du vil få en finere farge fordi frisører korigerer "blekefargen", slik at du slipper oransje eller knallgule striper.

Dessuten er det beste for håret å ta det gradvis, ikke bli helt blond på en gang, men strip det heller hver sjette uke frem mot sommeren, og kur det godt med proteinbaserte kurer i mellomtiden. Lykke til:-)

Skriv en ny kommentar

hits